Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió 29-M
La Intersindical exigeix l'alliberament de Laura Gómez

El sindicat creu que els governs han pres com a excusa la vaga general per reprimir

26/04/2012 Drets i Llibertats
La Intersindical-CSC exigeix la immediata posada en llibertat de la Laura Gómez, la secretària d'Organització de la CGT detinguda dimarts. El sindicat creu que "es crea un problema, una “situació”, prevista per causar certa reacció al públic, per tal que la gent desitgi les mesures que es volen fer acceptar". Per exemple deixar que es desenvolupi o s’intensifiqui la violència urbana o organitzar atemptats sagnants "per tal que el públic sigui el demandant de polítiques i lleis estrictes de seguretat, en perjudici de la seva pròpia llibertat". "O també crear una crisi econòmica per fer acceptar com un mal necessari el retrocés dels drets socials, de les privatitzacions i dels serveis públics".

Per això s'explica que desprès de la vaga general tan el govern de l’estat com el català hagin anunciat propostes que limiten l’abast de llibertats civils fonamentals com el dret a reunió o manifestació. En aquest sentit, assegura que "és especialment greu que per impulsar aquestes mesures s’hagi pres com a excusa una jornada de vaga general que va transcórrer de forma massiva i majoritàriament pacífica". "Aquesta realitat ha estat ignorada pel govern, que ha atiat l’alarma social per reforçar els mecanismes de control social en una conjuntura especialment conflictiva al nostre país i al conjunt d’Europa", critica.
Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. La nació catalana, singularitat històrica
  10. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid