Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Persecució sindical
Els Mossos detenen i agredeixen un afiliat de la Intersindical-CSC

Durant la manifestació del 1r de Maig a la tarda

02/05/2012 Drets i Llibertats
La Intersindical-CSC ha denunciat que un afiliat d'aquest sindicat, E. LL. M, va ser detingut i reclòs durant quatre hores a la Comissaria de les Corts amb un canell trencat a causa de la detenció practicada per part de policies de paisàque no duien la identificació reglamentària.

Segons el sindicat independentista, E. LL. M. sortia de la parada de tren de Plaça Catalunya quan un policies de paisà el van obligar a identificar-se. En preguntar el motiu de la identificació va ser reduït a la força, detingut i traslladat a la comissaria de les Corts on va passar 4 hores amb el canell trencat a causa de la detenció.

Un cop aquesta persona va ser posada en llibertat es va acostar a l'Hospital Clínic, on ha estat tractat per un trencament de canell.

Des de la Intersindical-CSC han condemnat "amb fermesa actuacions d'aquesta mena així com la impunitat amb que es duen a terme" i confia en la ràpida recuperació del ferit.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid