Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
El Consell de l'Alt Empordà se suma a l'AMI

El ple del Consell Comarcal de l'Alt Empordà va aprovar, aquest dimarts, la moció presentada pel grup d'ERC per adherir-se a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI)

25/01/2012 Política
Concretament, els vots favorables han estat dels cinc consellers d’Esquerra i d’onze consellers del grup de CiU. Els vots en contra han estat d’un conseller del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Joan Via; dels dos consellers del Partit Popular (PP), Diego Borrego i Josep Francesc Parra, i també de tres consellers de CiU, els regidors a l’Ajuntament de Figueres Pere Giró, José Luis Yécora i Joaquim Felip.

Per tant, els regidors figuerencs presents al Consell -el popular Diego Borrego també n’és- s’han posicionat igual com van fer-ho quan la moció es va votar en el ple de l’Ajuntament de la capital altempordanesa.

Pel que fa les abstencions, han correspost als consellers d’Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) i la resta de membres dels grups socialista i de CiU.

Les portaveus dels grups de CiU i PSC van donar llibertat de vot als seus consellers.

Aquesta nova adhesió se suma a les de Les Borges Blanques, Ripollès, Gironés, el Baix Empordà, la Selva, Osona, l'Alt Penedèsi la Garrotxa. I ja són 8 els consells comarcals adherits.
 
Valora
Per saber-ne més
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid