Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
Es constitueix la plataforma "Porqueres per la Independència"

La nova entitat dóna continuïtat a la plataforma Porqueres Decideix que va organitzar la consulta sobre la independència al municipi. Al Pla de l'Estany ja hi ha constituïdes les assemblees de Cornellà del Terri i Camós.

13/12/2011 Política
Porqueres farà aquest vespre al Centre Cívic la presentació oficial de l'assemblea local per la independència. La plataforma que va organitzar la consulta sobre la independència al municipi ha continuat activa organitzant xerrades o donant suport a campanyes com Somescola. Ara, aprofitant el segon aniversari de la consulta que al municipi va assolir gairebé el 38% de participació, l'entitat ha decidit continuar la tasca unint-se a l'Assemblea Nacional Catalana.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid