Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga
El Col·lectiu de tècnics lingüístics adscrits al Servei Lingüístic de l’Àmbit Judicial anuncia una vaga parcial

Serà pels propers dies 29 de maig, 5 de juny i 12 de juny, a la tarda,

09/05/2024 Drets i Llibertats

Els tècnics lingüistes del Departament de Justícia, Drets i Memòria, juntament amb els sindicats representants dels treballadors, porten mesos negociant amb el Departament una millora retributiva atès que el nostre col·lectiu exerceix tasques i funcions clarament d’un nivell superior al que té reconegut per conveni. La resposta fins ara ha estat negativa o dilatòria. 

Farts de la situació, el dia 18 d’abril passat van adreçar una carta a la consellera per reclamar la resolució definitiva de la situació. La resposta pública del Departament va ser que reconeixien el greuge denunciat pels treballadors i que treballaven des de feia mesos per esmenar-lo, i que la mesura seria una realitat abans que es constituís un nou executiu a la Generalitat. 

La realitat, però, és una altra de ben diferent. El col·lectiu no ha rebut cap resposta ni cap actuació propositiva per part del Departament. Per començar, ni s’han dignat a contestar formalment la carta. Per aquest motiu, davant la inoperància habitual de l’Administració de la Generalitat, els treballadors ha convingut d’aprofundir la reivindicació i, per tant, anuncia una vaga parcial del col·lectiu per als dies 29 de maig, 5 de juny i 12 de juny, a la tarda, en coincidència amb la realització dels exàmens finals dels cursos de llengua catalana adreçats als funcionaris de l’Administració de justícia, els professionals del dret i alumnes de l’Escola Judicial, que organitzen i executen els tècnics lingüistes del Departament. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid