Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Neix l’Assemblea de Joves del Priorat

 El Priorat acollirà a partir del proper 12 de novembre un nou col·lectiu de l’Esquerra Independentista i dels moviments populars en aquesta comarca. Es tracta de l’Assemblea de Joves del Priorat (AJP), que es presentrà amb una Taula Rodona d’Assemblees de Joves, en què hi participaran les Assemblees de Joves de l’Alt Urgell, Reus i Eixample Nord i també Maulets Terres de l’Ebre el dissabte 12 al Casal Pere Joan Barceló de Falset a partir de les set del vespre.
 

L’Assemblea de Joves també organitzarà un parell d’actes més al desembre. El dia 3 un passi del documental “Terra Lliure: Punt Final” al mateix Casal, i el segon, el dia 10, el concert a Marçà dels Mano’s Rock al bar de la Piscina i posteriorment els punxadiscos AJR Selectors.

05/11/2011 22:10 Cultura
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid