Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Assemblea de l'Esquerra de l'Eixample de Barcelona del MxI no pren partit per cap opció el 20-N

L'Assemblea de l'Eixample de Barcelona del Moviment per la Independència (MxI), entitat que promou la constitució de l’Assemblea Nacional Catalunya (ANC) ha manifestat per Twiter, en relació amb la nota apareguda a Llibertat.cat “L’Assemblea de Catalunya i l’Assemblea Nacional Catalana - Passat i present de la manipulació partidista”, el següent: “Nosaltres no hem fet, ni fem, ni farem esment a les eleccions. Ni fem campanya per cap partit des de l'EExI".

20/11/2011

Sense negar aquesta declaració d’intencions de l'Assemblea de l''Eixample, els fets constaten que persones representatives de l’Assemblea Nacional Catalana del conjunt del territori (que han aparegut en mítings en nom de l'MxI), han tingut en la present campanya electoral un protagonisme destacat a favor d’un partit concret i són a les seves llistes com a candidats.

Segurament aquesta actuació no és la que preconitza l’MxI al conjunt del país, i és per això que l’autora de l’article esmentat argumenta la necessitat de neutralitat en la imatge de l’MxI.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid