Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El debat sobre la perillositat de les pilotes de goma, de nou al Parlament
28/11/2011 Drets i Llibertats
La perillositat de les pilotes de goma emprades per la policia tornarà a ser motiu de polèmica al Parlament de Catalunya. Aquest dimecres, al Ple de Parlament, es discutirà l'aprovació de la comissió d'estudi sobre les boles de goma, després de molts mesos de treball per eliminar l'ús d'aquest armament indiscriminat.

L' associació Stop Bales de Goma, juntament amb la ONG Justícia i Pau, han estat treballant intensament aquest darrer any per aconseguir l'abolició d' aquestes armes per part de la policia catalana, i així ho varen explicar en una compareixença al Parlament el passat 15 de setembre.

Fruit d' aquella compareixença, la majoria dels grups parlamentaris es varen comprometre a crear una comissió que estudiés els danys i efectes que creen aquestes armes, la qual cosa pot crista·litzar aquest dimecres a la tarda, aproximadament a les 17,30h. Les dues entitats estan molt esperançades i és per això que representants d'aquestes assistiran al Ple d' aquest dimecres, entre ells víctimes de les boles de goma com Nicola Tanno, Òscar Alpuente i Jordi Sallent, tot esperant sortir-ne amb la certesa que una temàtica de tanta importància com és l'ús de les armes contra la ciutadania serà estudiada des del Parlament de Catalunya.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid