Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Compareixença al Parlament de Barcelona per l'eliminació de les pilotes de goma

 Aquest dijous 15 de setembre l’associació Stop Bales de Goma presentarà a la Comissió d’Interior del Parlament català la seva campanya per a la prohibició de les pilotes de goma utilitzades pels Mossos d’Esquadra. Una setmana després de la notícia de la imputació de nou Mossos d' Esquadra per l'ús abusiu de boles de goma, l' entitat comença el curs explicant de nou la seva campanya als diputats catalans.

SBG, és una associació que uneix persones ferides per aquesta arma, durant l’últim any s’ha reunit amb representants de tots els grups parlamentaris, amb el conseller d’Interior Felip Puig i amb el Director general dels Mossos Manel Prat. En totes aquestes ocasions els membres de Stop Bales de Goma han mostrat les raons i les dades que evidencien sens dubte la perillositat d’una arma que ha deixat bornis i ferits a molts ciutadans.

13/09/2011 19:11 Drets i Llibertats
La compareixença del 15 de setembre és el resultat de mesos de pressió política, de trobades i de demostracions perquè s’elimini l’ús d’una arma condemnada per les institucions europees i que afecta els drets humans. A les deu en punt del matí, Eduard Ibáñez, de la ONG Justícia i Pau i Nicola Tanno faran la compareixença, acompanyats de membres de l'associació i alguns afectats, com Òscar Alpuente, que assistirà a l' acte com a oient.

Amb aquesta compareixença l’associació comença una sèrie d’iniciatives de sensibilització que continuaran durant la tardor.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid