Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2001 Moren sis membres de Hamàs a Nablus per míssils israelians

Moren sis membres de Hamàs i dos nens a Nablus per míssils israelians

31/07/2001 Tal dia com avui

En aquesta data del 2001 l'exèrcit israelià va bombardejar amb míssils una seu de l'organització palestina Hamàs, a Nablus. L'atac va causar la mort de sis militants de Hamàs, dos dels quals eren considerats dirigents de l'organització, i de dos nens de 8 i 10 anys, que de manera casual eren prop del lloc on fan impacte els míssils.

El mateix dia, un militant de la Jihad Islàmica i un policia morien en un enfrontament a Gaza. El cap espiritual de Hamàs, el xeic Ahmed Iassín, assegurava més endavant que els palestins 'respondrian amb sang' a l'ofensiva israeliana, que s'havia fet seguint ordres directes del Govern d'Ariel Sharon

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid