Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2001 Diverses entitats cíviques presenten una querella contra Júlia Valdecasas

2001 Diverses entitats cíviques presenten una querella contra Júlia Valdecasas per les darreres actuacions de la policia

13/07/2001 Tal dia com avui

Fins 72 entitats cíviques catalanes van presentar una querella contra Júlia Valdecasas, delegada del Govern a Catalunya, per l'actuació de la policia contra la manifestació del 24 de juny anterior a Barcelona, en què hi van haver càrregues injustificades i agressions per part dels policies, i nombrosos incidents i trencadisses provocats per policies de paisà disfressats de manifestants.

Els signants, partits, sindicats i entitats cíviques, consideraven García Valdecasas responsable dels incidents que hi va haver al final de la manifestació contra el Banc Mundial. Dies després ell Tribunal Superior de Justícia de Catalunya rebutjava la querella al·legant falta de competència, i decidia remetre-la als jusjats d'instrucció ordinaris.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid