Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1988 Es constitueix el Frente Popular Galega (FPG)

1988 Es constitueix el Frente Popular Galega (FPG)

17/07/1988 Tal dia com avui
1988 Es constitueix el Frente Popular Galega (FPG) 1988 Es constitueix el Frente Popular Galega (FPG)

El Frente Popular Galega (FPG) es va constituir el 17 de juliol del 1988 al voltant de l’activitat armada desplegada a partir de 1986 per l’Exército Guerrilheiro do Povo Galego Ceive (EGPGC) . Naixia com una organització independentista de masses que era el resultat de la confluència de la militància del Partido Comunista de Liberación Nacional (organització sorgida de dins Unión do Povo Galego (UPG) i expulsada del BNG pel seu suport a HB l’any 1987), Galiza Ceive (plataforma política independentista que també tenia els seus orígens en una escissió d’UPG de l’any 1978) i col·lectius independentistes. La divisió de 1989 va afeblir considerablement la seva força, tot i que cal destacar-ne la seva experiència en l’àmbit sindical.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid