Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1992 Uns "desconeguts" causen danys a casa de Joan Geli, advocat de Banyoles

1992 Uns "desconeguts" causen danys a casa de Joan Geli, advocat de Banyoles, després de diversos incidents provocats per guàrdies civils i ultres a aquesta població

13/07/1992 Tal dia com avui

banyoles_92Uns "desconeguts" van causar danys a casa de Joan Geli, advocat independentista de Banyoles. Va ser de les darreres agressions que havien sofert en els seus béns diversos independentistes de Banyoles, provocades per guàrdies civils i ultres que residien a la comarca, en un marc de tensió social previ a les olimpíades.

Per una altra banda, es va fer públic un comunicat a Sabadell on es denunciava que s'han usat els mètodes preventius del més ranci estil franquista per tal de donar seguretat als convidats dels Jocs Olímpics. El comunicat estava signat per la Federació d'Associació de Veïns de Sabadell, MDT, CAIC-Sabadell, Revolta, CCOO, IC, PCC, ERC i CSC.

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid