Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1998 El ministre espanyol de Defensa compareix al Congreso per l'espionatge del CESID contra HB

1998 El ministre espanyol de Defensa compareix al Congreso per l'espionatge del CESID contra HB

21/04/1998 Tal dia com avui

El ministre de Defensa del Govern espanyol, Eduardo Serra, comparèixer en aquesta data al Congrés dels Diputats per donar explicacions sobre les escoltes il·legals que membres del servei d'espionatge de l'Estat (CESID) van fer a la seu d'Herri Batasuna a la seu de Vitòria.

Narcís Serra reconeixia les escoltes, però en va defensar una suposada legitimitat adduint que es van fer a HB no com a partit sinó com a grup que donava suport a ETA. També reconeixia, però, que al voltant d'aquestes escoltes i la seva publicació als mitjans de comunicació s'havien produït una sèrie d'irregularitats que havien provocat el cessament de dos alts responsables del CESID per aquest cas.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid