Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
L'ASM acusa el PSOE de protegir els interessos de l'espoli espanyol al Caló des Moro
19/06/2024 Drets i Llibertats
L'Assemblea Sobiranista de Mallorca acusa el PSOE, i més concretament el delegat del govern espanyol a les colònies, Alfonso Rodríguez Badal (Saragossa, 1964), de reprimir la protesta de diumenge passat al Caló des Moro amb la finalitat de perpetuar la massificació turística i la consegüent espoliació fiscal per part d'Espanya.

No va ser cap sorpresa que la delegació del govern colonial espanyol enviàs la guàrdia civil a identificar "d'ofici" els indígenes mallorquins que varen participar a la protesta, atès que per a Madrid és cabdal apropiar-se cada any del 14,2% del PIB balear, 5.227 milions d'euros l'any passat, sense els quals les arques de l'Estat espanyol farien figa. Per aquest motiu Madrid no tan sols no fa absolutament res per aturar la massificació, sinó que l'afavoreix reservant-se el control dels ports i aeroports i donant barra lliure a l'arribada de passatgers. Mentrestant qui paga els plats romputs som els mallorquins, que veim perjudicada la nostra qualitat de vida i no rebem de Madrid, ni prop fer-hi, la compensació que ens pertocaria en forma de finançament i serveis públics.

L'ASM celebra la creixent presa de consciència del maltracte de què som objectes, i recorda una vegada més que l'arrel del problema és que som una colònia explotada i espoliada per Espanya, que com a tal no tenim poder polític i econòmic per defensar-nos i que l'única solució realista i efectiva és comandar de bon de veres a ca nostra amb un Estat propi.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid