Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Instem el Govern a revertir aquestes retallades i cridem a plantar-se davant la precarització de la plantilla

Han passat mesos des de les protestes massives dels professionals sanitaris després de la signatura del III Acord de l’ICS, i lamentablement ens trobem ara amb retallades a Vall Hebron que posen en perill la feina de centenars de sanitaris. Aquests professionals veuran afectats els seus llocs de treball i no veuran renovats els seus contractes, creant una situació de precarietat inacceptable.

Recordem que arran d’aquelles mobilitzacions, el Parlament de Catalunya va aprovar diverses resolucions que reclamaven millores laborals i salarials al personal de l’ICS. No obstant això, els compromisos semblen ara paper mullat, especialment a Vall Hebron.

És preocupant veure com Catalunya es troba sense pressupostos, mentre la conselleria de Salut no incrementa les dotacions al nostre hospital, que és el principal l’ICS: Menys personal sanitari i menys pressupost equivalen a menys salut i menor atenció per a la ciutadania.

Les retallades en Salut, i especialment les retallades a Vall d’Hebron, suposen una disminució en la qualitat assistencial. Des de SOM Intersindical, instem al govern a revertir aquestes retallades i cridem el personal sanitari a plantar-se davant la precarització de la nostra plantilla a l’Hospital. Les estrambòtiques actuacions en les DPO d’aquest any a bona part de la plantilla són la millor mostra que així no podem seguir.

A més, reclamem urgentment que es desbloquegi el nomenament de nous interinatges, ja que la presa de possessió de les places a estabilitzaren Fase 1 acumula més de 4 mesos de retard sobre el calendari previst. És una falta de respecte envers el personal suplent i una situació intolerable per als professionals que ja haurien d’haver signat les seves places en el procés d’estabilització.

Els professionals de la sanitat catalana, juntament amb la població que atenem, mereixem un tracte millor dels nostres governants. Les mocions aprovades al Parlament no poden quedar en paper mullat. Per això, instem als sindicats presents a la Junta de Personal a treballar per aturar aquestes retallades, exigint a la conselleria l’increment pressupostari necessari per a l’Hospital, l’acceleració dels nous interinatges i una política de defensa activa dels interessos dels treballadors.

SOM Intersindical sempre estarà al costat del personal del nostre hospital en el seu servei per a una salut pública i de qualitat.

Aturem les retallades! Estabilitzem la plantilla de personal!

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid