Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
El Moviment Franjolí recorda el 40è aniversari de la Declaració de Mequinensa

El Moviment Franjolí ha recordat els 40 anys de la Declaració de Mequinensa

03/02/2024 Llengua

Coincidint amb el fet que el govern autonòmic de l’Aragó ha anunciat la intenció de deixar de considerar “llengües pròpies” el català i l’aragonès, avui el Moviment Franjolí ha recordat amb més força els 40 anys de la Declaració de Mequinensa, quan grup de batlles de la Franja de Ponent signaren el document i compromís favor de la llengua catalana com a patrimoni cultural de l'Aragó.

El col·lectiu que reivindica la llengua i la cultura catalanes des de la Franja ha expressat la importància de la Declaració de 1984 "que va permetre l'ensenyament optatiu del català a la Franja de Ponent. Al 1984 tenivem molt clar que parlàvem català, avui com sempre defensarem la nostra llengua."

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid