Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Bombers
L’STEI Intersindical demana una taula de diàleg per a afrontar problemes propis dels bombers del Consell Insular d’Eivissa
04/12/2023 Laboral
L’STEI Intersindical ha demanat una taula de diàleg per a afrontar problemes propis dels bombers del Consell Insular d’Eivissa La semana pasada es va constituir la secció sindical de l'STEI a Eivissa, amb la majoria absoluta d'afiliats del Servei de Bombers. 

L'STEI Intersindical, en resposta a la forta unitat en el col·lectiu entorn a les qüestions que els afecten, ha demanat una taula de diàleg per a afrontar els problemes propis del col·lectiu de bombers. L’actual equip de govern i l’STEI Intersindical, que s'han reunit i per a treballar en la creació d'un espai de comunicació i col·laboració, estan a l'espera que els tècnics de l’Administració confirmin la creació d’aquesta taula. 

El col·lectiu remarca la bona tasca i direcció que el cap de Servei de Bombers ha promogut, i el tarannà de l'equip de govern actual respecte a la millora de les condiciones de feina d'aquest sector. Actualment els bombers d'Eivissa, amb un plantilla en situació de temporalitat laboral de més d'un 50 %, fan un considerable esforç per a mantenir la cobertura d'aquest servei essencial i oferir per una millor de servei contínua i la màxima qualitat a la ciutadania.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid