Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Català
"Caminam en català", una inciativa de l'OCB de Manacor

"

17/11/2023 Llengua

El proper dissabte, 18 de novembre, l'Obra Cultural Balear (OCB) de Manacor comença una nova secció on es barreja una caminada per les nostres contrades i la utilització de la nostra llengua, el català.
«L'objectiu és començar a crear espais on ens puguem comunicar en català i està obert a totes les persones que parlam en català com a llengua vehicular i també a totes aquelles persones no catalanoparlants però que volen aprendre la nostra llengua i la volen practicar», han assenyalat.

La primera caminada serà aquest dissabte, 18 de novembre. Es tracta d'una caminada fàcil d'unes dues hores aproximadament. La concentració serà a l'aparcament del supermercat Eroski, a les 9 hores del matí i d'allà es partirà cap a Son Peretó, on es farà una explicació sobre aquesta basílica precristiana, una de les més ben conservades de Mallorca. Després de la visita, hi haurà l'opció de dinar a un restaurant de Sant Llorenç o menjar pa i taleca. També hi haurà l'opció de tornar amb bus cap a Manacor per a qui així ho desitgin. Si qualcú té més caminera pot tornar a peu per la via verda cap a Manacor.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid