Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Eleccions 2023
Suport a la Plataforma NO MAT Selva fins a la derogació del ramal MAT

Montserrat Vinyets i Non Casadevall s’han trobat amb representants de la Plataforma NO MAT Selva per traslladar el seu suport incondicional a aquesta lluita en defensa del territori i reafirmar el seu suport fins a la derogació del ramal MAT.

19/07/2023 Territori

La CUP es va trobar a Can Moragues (Riudarenes) amb la Plataforma NO a la Mat en el marc de les reunions que aquesta Plataforma ciutadana està fent amb els diferents candidats gironins que concorren a la contesa electoral d’aquest diumenge 23 de Juliol.

A la reunió hi van assistir Ivette Casadevall, regidora de la CUP a Santa Coloma de Farners, Sylvia Barragan, regidora sortint, i Joan Massachs, membre de la Territorial així com elscandidats Non Casadevall i Montserrat Vinyets, que formen part de la llista que encapçala Mireia Vehí a comarques nord-orientals.

Xavier Amat i Imma Busquets, per part de la Plataforma NO A LA MAT Selva, i Montserrat Vinyets, per part de la CUP, van coincidir que, tot i ser un projecte de ramal innecessari i fora de qualsevol sentit comú, l’Administració l’hauria d’haver descartat ja des del seu inici. Ha estat l'organització popular sostinguda durant 25 anys la que n’ha parat la seva construcció. Xavier Amat va exposar la voluntat de la Plataforma d’aconseguir que tots els candidats per comarques Gironines al Congrés es comprometessin en treballar per fer complir l’acord per aturar projecte que avui existeix amb el Govern Central. Vinyets, per la seva part, va traslladar el compromís explícit, i sense fissures, de la seva formació per vetllar de forma prioritària
perquè l’acord polític es compleixi i “quedi publicat també en els diaris oficials perquè quedi
revestit de la necessària força jurídica”.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid