Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria històrica
Rutes de la llibertat a l’Auditori de Santa LLúcia de la Selva del Camp

Amb aquest projecte de la Fundació Reeixida, recupera la història de la resistència contra el feixisme, organitzada per l’independentisme català durant la Segona Guerra Mundial

03/05/2023 Història

Rutes de la llibertat segueix la línia de presentacions. Es tracta del darrer projecte de la Fundació Reeixida, que el mes d’abril de l’any passat va començar les presentacions al Museu Memorial de l’Exili de la Jonquera, seguidament al Museu d’Història de Catalunya acompanyats dels ambaixadors nord-americans, britànics, francesos, polonesos i d’Israel; i tot seguitel recorregut durant la Via Pirinenca, i un històric acte a Sant Cebrià (Catalunya Nord), acompanyats pel president a l’exili Carles Puigdemont i per  familiars de membres de la xarxa de resistència i evasió Louis Brun, i presents a Londres i  presentats pel periodista Chris Bambery, membre de l’Assistent de l’All Party Parliamentary Group on Catalonia del Parlament Britànic...

Aquest dijous 4 de maig es realitzarà a la Selva del Camp (Baix Camp) un acte emmarcat en les Rutes de la llibertat, amb la participació de la filla d’un dels tres primes independentistes que va entrar a la Catalunya ocupada per Franco, el juliol de 1939.

Enllaç a la vida d’en Francesc Vilà

 Sobre l’historiador Fermí Rubiralta

Rutes de la llibertat, de la Fundació Reeixida.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid