Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alternativa per Cervià i Raset guanya les eleccions per primera vegada

La candidatura guanya les eleccions amb 251 vots, un resultat contundent i distanciat de les dues altres formacions que es presentaven, Junts (168) i ERC (148).

31/05/2023 Política

Alternativa aconsegueix 3 regidors a l’ajuntament de Cervià, seguit de Junts amb 2 i ERC amb 2 respectivament. Es tracta d’una candidatura àmplia, transversal i intergeneracional liderada per gent jove. L’any 2019 havíen aconseguit 2 regidors, però l’aritmètica de pactes va provocar que es quedéssin a l’oposició durant aquests 4 anys. Guillem Surroca, número 1 de la formació, esdevindrà el nou alcalde de Cervià de Ter, si no hi ha cap gir inesperat. Segons membres d’Alternativa “la gent ha votat canvi, és hora de fer avançar Cervià i sortir de l’estancament en què es troba el poble”. Ara és moment de parlar amb la resta de formacions i buscar la millor fòrmula per governar i tirar endavant les diferents propostes programàtiques.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid