Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 23
Alternativa presenta el seu equip per transformar Cervià de Ter
19/03/2023 Política

Ahir diumenge dia 19 de març, Alternativa per Cervià de Ter va presentar les persones que encapçalaran la llista per a les eleccions municipals del maig i els 4 eixos principals que caracteritzaran el seu programa electoral al claustre del monestir de Santa Maria, a l'acte "Benvinguts a la primavera del canvi!".

Alternativa va entrar amb 2 regidors de 7 a l'ajuntament de Cervià convertint-se en la oposició. Segons paraules de Clàudia Ventura (segona de la llista) durant aquests anys no hem vist cap diferència entre Junts i ERC i va recalcar que des de que van entrar al consistori el govern ha passat de celebrar 12 plens a només 4 a l'any. Per la seva banda, el candidat Guillem Surroca ha volgut deixar clar que escollir el claustre del monestir com a lloc de la presentació no és casualitat, si no una declaració d'intencions, ja que són aquí per guanyar i governar per Cervià de Ter.

Els 4 grans blocs que formarán el conjunt de propostes de la formació es basen en la transparència de l'ajuntament i la participació ciutadana, cuidar el territori i promocionar el comerç local, fer comunitat de poble i rehabilitar carrers i ol. Segons els ponents,
Cervià es troba en una situació estancament i cal de forma urgent fer avançar el municipi.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid