Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 23
Tres dones encapçalen la llista de Sumem CUP Banyoles

Jana Soteras, Sandra Pazos, Zaida Vidal, Lluís Cardenal i Víctor Carreño són els 5 primers candidats de la llista electoral de Sumem CUP Banyoles

24/03/2023 Política

Ahir al vespre Sumem CUP Banyoles va presentar els 5 primers candidats de la llista electoral per les eleccions municipals del pròxim 28 de maig a Banyoles. En primer lloc, Jana Soteras encapçalarà la llista després d’estar 4 anys en l’oposició a l’Ajuntament de Banyoles.

En segon lloc, Sandra Pazos, amb més de 12 anys d’experiència tant a dins com a fora de l’Ajuntament. I, en tercer lloc, Zaida Vidal també vinculada a l'assemblea des de fa més d’una dècada.

Soteras, Pazos i Vidal formen per primer cop en la història de Banyoles una llista electoral encapçalada per dones.

El quart lloc serà ocupat per Lluís Cardenal, molt actiu en la vida cultural banyolina i en l'assemblea de Sumem CUP Banyoles. I, en cinquè lloc, Víctor Carreño que repeteix de nou a la llista entre els cinc primers.

Tal com ha apuntat Soteras: “Amb la proposta de candidats que presentem avui, demostrem un cop més el valor que donem a l’experiència, a l'assemblea i en aquest cas, a la representació de la dona en el món de la política, en una ciutat que mai ha estat governada per cap dona”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid