Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Incendis
S'incorporen més mitjans aeris i terrestres a l’extinció del foc de l’Alt Millars
25/03/2023 Territori
22 mitjans aeris i 28 de terrestres s’han incorporat gradualment aquest  divendres amb l’objectiu d’extingir l’incendi que es va declarar dijous a la localitat de Vilanova de Viver, a l’Alt Millars, i que ha obligat a evacuar una desena de nuclis poblacionals.

Efectius del Govern de l’Aragó també s’incorporaran a aquesta tasca, que la lideraran els equips forestals de la Generalitat i els consorcis de bombers de Castelló i d’Alacant.

L’incendi ha obligat a desallotjar diverses localitats de la comarca com Montanejos, l’Alqueria de Montanejos, Aranyel, la seua pedania de L’Artejuela, Montan, Font de la Reina, Los Calpes, La Pobla d’Arenós i les pedanies d’aquesta localitat: Los Cantos i La Monzona.

La Conselleria de Sanitat va mobilitzar un hospital de campanya i Creu Roja va gestionar l’habilitació d’un alberg a la localitat de Sogorb, a l’Alt Palància, amb capacitat per a 600 persones, mentre que Territori ha preparat un autobús per a contribuir al desallotjament de Montanejos

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid