Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pressupostos
Mobilitzacions a Sabadell, Terrassa i Granollers contra el Quart Cinturó

Tornen els els lemes  'No al Quart Cinturó, defensem el Vallès'i els t crits com ara 'No, no, no al Quart Cinturó' i reclamen més inversió per millorar la xarxa ferroviària. També recollim les protestes davab de la seu de PSC de Barcelona del passat dijous contra l'ampliació de l'aeroport, al quart cinturó i als macroprojectes, com el HardRock, que creen precarietat laboral.

28/01/2023 Política

Més 200 persones han participat en les concentracions Sabadell, Terrassa i Granollers contra el govern per la seva decisió de  completar el Quart Cinturó entre Sabadell i Terrassa. Les protestes han estat convocades per la Plataforma Contra el Quart Cinturó, la Plataforma en Defensa del Riu i l'Adenc.

A les mobilitzacions s'han sumat membres d'Esquerra Republicana com el portaveu i alcaldable Gabriel Fernàndez, el diputat i alcaldable de Sabadell En Comú Podem, Joan Mena, el diputat de la CUP al Parlament, Xavi Pellicer i representants de la Crida per Sabadell com la portaveu i alcaldable Nani Valero, qui ha carregat contra Esquerra pel canvi de posicionament en relació a la infraestructura. 

Per la seva banda, L'associació Promoció del Transport Públic és una altra de les entitats que han alçat la veu contra l'acord aprovat ahir al Parlament perquè considera que el Quart Cinturó és un projecte "obsolet" que no encaixa amb el model de mobilitat sostenible pel qual hauria d'apostar Catalunya en manfestcions a Ràdio Sabadell.

A Terrassa desenes de persones també s’han concentrat al Raval de Montserrat. Hi han assistit la candidata d’ERC a l’alcaldia, Ona Martínez, i el de la CUP, Jaume Bofill. Ona Martínez ha insistit que a Terrassa els republicans “som on érem” amb una oposició frontal al Quart Cinturó.

A Granollers, finalment, la concentració s’ha dut a terme davant la Porxada, on els manifestants han protestat contra Quart Cinturó amb lemes com ara ‘Qui estima la terra no la trenca’.

 

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid