Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CULTURA
Una fleca crea un tortell de Reis republicà amb caganer, fava i barretina

El tortell de Pa de Can Maula, de Fontcoberta (Pla de l'Estany), està fet amb productes de proximitat i farina ecològica

30/12/2022 Harmonies de lluita

La fleca Pa de Can Maula, de Melianta (Fontcoberta, Pla de l’Estany), ha creat el tortell republicà, que en el seu interior amaga una fava, la figura d’un caganer i ve acompanyat amb una barretina. Es comercialitzarà el proper divendres 5 de gener està elaborat amb farina ecològica de la Farinera Coromina, a Banyoles, és un producte artesanal que aposta pels ingredients de proximitat. El tortell ja es pot encarregar a la fleca (el de 'mida normal' de massapà val 24 euros) i es podrà recollir a l’establiment el 5 de gener (obert de 5 a 14h). Hi haurà dues mides i es pot escollir el farcit de massapà, de nata i de trufa. 

No és la primera vegada que fa la fleca Pa de Can Maula fa un producte per una data assenyalada ja que per Sant Jordi ha comercialitzat el 'pa quatre barres'.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid