Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Universitats
Les mobilitzacions a la UAB assoleixen el compromís de Facultat d'Educació per l'avaluació única

Tot i així continuen les tancades en el deganat i gestions acadèmiques de les facultats de ciències i biociències.

15/12/2022 Educació

Ahir cap a les 10 de la nit vam desocupar la facultat d’educació ja que després de molt negociar es va arribar a un acord amb el deganat i això va quedar per escrit.

Tot i això, es mantenen fermes a ciències. Ara som encara més estudiants i tenen clar que no marxaran fins a tenir la certesa que l’any vinent existirà la opció a l’avaluació única amb garanties.

Fa més de 8 anys que les estudiants de la UAB reclamen tenir la opció a l'avaluació única, tal i com la tenen d'altres universitats com la UB. "Les estudiants estem cansades que la universitat sigui un espai cada vegada més complicat per la classe treballadora. Moltes estudiants, sovint hem de deixar els estudis o fer-los més lentament per poder compaginar la vida acadèmica amb la laboral i/o personal" apunta el SEPC

I és que durant tots aquests anys, per part de rectorat i de deganats sempre se'ns ha donat l'esquena. Abans de la pandèmia ja es pretenia fer un referèndum autoorganitzat davant la negativa de convocar-ne un des de la institució, però pel confinament aquest es va acabar fent el 17 i 18 de novembre del curs passat, any 2021. Més de 8000 vots no van ser suficients perquè rectorat decidís fer un pas endavant i tant sols van formar una comissió per tal de treballar-hi. A final de curs, s'aprovava en Consell de Govern que l'avaluació única seria una realitat a la UAB el curs 2023-2024.

Però ara, a finals d'any veiem com pràcticament cap deganat s'ha posat a treballar-hi. Els processos per poder tenir avaluació única són lents ja que les guies docents han de passar per diverses comissions per tal de ser aprovats i en canvi, aquests encara
no s'han iniciat en moltes facultats o estan en una situació embrionària.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid