Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Arriben els premis del concurs FotoGüell

El 14 de desembre, la Comunalitat del Güell lliurarà els premis a les fotos guanyadores del concurs FotoGüell.

L’entrega tindrà lloc a les 18:00 h al Centre Cívic de Sant Narcís.

07/12/2022 Comunicació

El proper dimecres, 14 de desembre, la Comunalitat del Güell farà entrega dels premis a les fotos guanyadores del concurs Foto Güell. Els premis, valorats en fins a 900 euros en vals de compra, es podran gastar en el comerç dels barris de Sant Narcís, Santa Eugènia i Can Gibert del Pla. Al concurs s’han presentat noranta fotos que retraten els béns comuns dels barris del Güell.

El lliurament de premis tindrà lloc a les 18:00 h al Centre Cívic de Sant Narcís. Comptarà amb la presència de Kinder Showcase, qui presentarà l’acte, i amb l’actuació de música i ball d’Afro Djembe. A l’acte hi haurà un pica pica a càrrec de l’Associació Asovergi.

El jurat del concurs està format per un membre del comerç de Santa Eugènia, un membre del comerç de Sant Narcís, i el fotògraf Carles Palacio, també veí de Sant Narcís. El jurat valorarà les millors fotografies per la seva relació amb les vides i els béns comuns dels barris, incorporant els criteris de creativitat i de tècnica.

El concurs també compta amb dos premis populars, que es lliuraran a partir de les votacions que els veïns i veïnes poden fer fins el dia 12 de desembre a la pàgina web del concurs, on es pot trobar una galeria amb totes les fotografies presentades.

Un concurs per visibilitzar l’acció veïnal

Les fotografies que participen al concurs han registrat llocs i activitats que són fruit de l’acció col·lectiva. Elements que simbolitzen les comunitats que els duen a terme. Algunes mostren aspectes que són importants per les veïnes i veïns, i de les quals se’n senten part i corresponsables. Béns comuns que estan vinculats a les comunitats, diverses i plurals dels barris que conformen la comunalitat.

Els béns comuns urbans han emergit amb força d’ençà la crisi del 2008 i mostren la capacitat que les persones tenen d’autoorgantizar-se per crear espais per les cures i la preservació d’espais (físics o socials) front la precarització de les vides. Amb el concurs s’ha començat a comprendre i visibilitzar aquests aspectes, llocs, relacions i espais que són creats o mantinguts gràcies al treball col·lectiu i les xarxes de veïns.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  7. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  8. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid