Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat
La CUP Reus i una plataforma veïnal impulsen un acte informatiu i reivindicatiu per la reobertura del dispensari del barri Gaudí

Amb el lema “Volem dispensari sencer”, han programat un taller de pancartes i una xerrada informativa

14/11/2022 Salut
La CUP i la Plataforma ciutadana en defensa del dispensari del barri Gaudí impulsen un acte informatiu i reivindicatiu per demanar la reobertura del centre. L’acte arriba després d’una campanya de recollida de signatures de l’AVV Barri Gaudí i d’un acte informatiu i diverses accions agitatives de la CUP de Reus, aquest estiu.

«Aquest dispensari s’ha de reobrir amb els mateixos serveis que hi havia abans, o més, perquè cal atendre les necessitats arran de la Covid19», ha destacat Marta Llorens. La portaveu de la CUP ha denunciat que l’objectiu dels partits que són al govern és desmantellar la sanitat pública. «La CUP som l’única formació política que exigim una sanitat pública i universal al 100%, amb provisió, gestió i titularitat públiques», ha sentenciat la portaveu. 

Llorens ha recordat les paraules de la diputada Laia Estrada en un acte celebrat al barri Gaudí el passat mes de juny: «La manca de centres forma part d’una estratègia, que no compartim gens, d’una voluntat perversa de desmantellar la sanitat pública; s’està forçant la gent perquè enriqueixi les mútues privades, una política que han desenvolupat tots els partits que han governat a la Generalitat a través del sistema público-privat que patim». La portaveu cupaire ha celebrat la creació de la Plataforma perquè «cal no deixar les lluites a mans dels partits polítics».

Ambdues organitzacions han convocat un taller de pancartes, a les 18 h, davant del dispensari, i una xerrada informativa, a les 19 h, al CC Mestral, per al dimecres 16 de novembre. La xerrada comptarà amb les intervencions de Dolors Morgadas, treballadora jubilada de la sanitat pública, i Carme Batalla i Silvia Labodia Llop, activistes de la defensa de la sanitat pública. 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid