Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El PSOE tira coets
16/07/2022 Carles Castellanos

Si cap partit és sinònim de l’engany, aquest és el PSOE: pura enganyifa i il·lusionisme. Per alguna cosa els meus torturadors de la policia espanyola i de la guàrdia civil estaven sempre tan contents amb l’adveniment d’aquest partit als llocs de comandament espanyols. En presumien ostentosament.

Les darreres promeses del PSOE que diuen adreçades, segons ells, a afavorir sectors populars són com la palla destinada a alimentar els ases. No hi ha cap de les tres promeses “estrella” perbocades per Pedro Sànchez que pugui modificar les condicions materials d’una manera duradora, operativa, creïble: els suposats impostos a les companyies elèctriques i a la banca són brindis al sol que ell mateix ja insinua que no pot assegurar que siguin possibles. Pel que fa a la gratuïtat de rodalies, es tracta purament i simplement d’una burla cruel: una mera operació mediàtica que segurament donarà un llampec d’alegria a la casa del pobre, depenent de si és més o menys il·lús, però enfonsarà encara més les classes populars catalanes en la misèria i la ignomínia tan bon punt l’any 23 despunti a l’horitzó.

L’operació més espectacular i representativa de la manera de fer d’aquest personatge i del seu partit és el cas de Rodalies: amb una crisi oberta amb l’ultimàtum de la mobilització de “Batec”, que havia anat generalitzant el boicot a Rodalies mentre que no s’hi fessin les inversions pendents del govern espanyol, l’ínclit polític de la pocavergonya, en lloc de fer algun gest per a mitigar aquesta estafa, regala l’ús d’un mitjà de transport decrèpit i així converteix (per quatre mesos) la vaga de pagament que s’anava estenent en una mesura “magnànima” promoguda pel gran estafador; com si diguéssim et roba els diners i després te’n torna quatre cèntims: hop! hop! ... i voilà!  ... enganyats i contents.

I els babaus de la taula del diàleg fent veure que obtenen resultats. Podemos-Comuns i ERC, contaminats ja totalment d’aquest manera de fer, aplaudint amb les orelles. No sé si és pitjor el qui enganya o el qui es deixa enganyar. Però el cert és que, amb aquesta mena de gent, la política està en plena decadència, enfonsada en el trilerisme i la inòpia mental, cada vegada més semblant al teatre infantil que a cap altra cosa.

Carles Castellanos

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid