Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pensions
Els pensionistes mantenen les mobilitzacions malgrat l'oblit i marginalització del govern espanyol

Tot i així, la campanya que el Moviment Pensionista de Badalona ha fet per sensibilitzar a l'opinió pública del perill en el qual es troben les pensions públiques no era infundada. Ja tenen una prova fefaent en el conveni de la construcció estatal, primer conveni en el qual els sindicats CCOO, UGT i la patronal CEOE, ja han pactat que s'adherirà als mal anomenats Plans de Pensions Col·lectius quan en realitat són PRODUCTES FINANCERS.

16/05/2022 Drets i Llibertats

Els pensionistes continuaran treballant per fer difusió de l'engany que suposen aquests PRODUCTES FINANCERS i us convidem a la inauguració de l'obra/mural de Giuseppe Pellizza el Quart Estat que hem reproduït a la rambla de Sant Joan/Osca sota el pont de l'autopista C31, dilluns 16 de maig a les 12:30 del matí un cop acabada la concentració dels dilluns al sol a la plaça de la Vila de Badalona

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid