Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jocs d'hivern
Talls de carretera a l’alçada de Berga i Ripoll en contra dels Jocs

L'alcalde de Berga, Ivan Sànchez, ha assegurat que no descarta fer una consulta extraoficial entre els veïns de la capital del Berguedà "perquè tenen dret a poder dir la seva". El Consell Comarcal del Solsonès no descarta plantejar una consulta en el mateix sentit. Per la seva banda, el president comarcal del Ripollès, Joaquim Colomer, ha reclamat poder veure l'avantprojecte sobre els Jocs abans de votar.

31/01/2022 Territori
Aquesta tarda, centenars de persones convocats per la plataforma Stop Jocs Olímpics han tallat la circulació de vehicles a la C-16 a l'alçada de Berga i la C-17 a la de Ripoll per denunciar que se'ls ha exclòs del referèndum pels JJOO i també per visualitzar la seva oposició.

Els talls s'han aixecat al vespre, però les retencions han superat els 15 quilòmetres en totes dues vies i s'han allargat durant hores.

Les piulades reivindicant l’acció s’han dirigit a la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, a qui acusen d’haver canviat d’opinió pel que fa a no tenir en compte les dues comarques en la consulta, per considerar-les les més critiques amb el projecte olímpic.

Fa una setmana, la consellera va anunciar una consulta per definir el futur de la candidatura catalana per organitzar els Jocs Olímpics d'hivern, però la Generalitat no preveu que hi puguin participar els veïns del Berguedà, del Ripollès i tampoc del Solsonès,

Valora
Rànquings
  1. Fa 15 anys que ens va deixar Lluís Maria Xirinacs
  2. Tomàs Sayes: "Ens pot la frustració i la sensació de derrota i no som capaces de veure més enllà i valorar els èxits que hem aconseguit. L’Estat si que ho té present i per això continua amb l’ofensiva"
  3. D’urnes i canvis de comarca
  4. Èxit de la mobilització Ponts per la Independència que fins demà es realitza a diverses carreteres del país
  5. Què ha après l’independentisme de l’Operació Garzón?
  6. Si els fills de puta volessin...
  7. Denuncien els agents de la policia espanyola que van coaccionar i detenir una dona per parlar en català a la comissaria de Terrassa
  8. La tenista Paula Badosa demana disculpes per dir que el català no és una llengua
  9. Guanyem Girona lamenta que es deixin al calaix una tercera part dels diners del programa Aixequem Persianes
  10. Arruix Borbons-Recuperem Marivent convoquen el 239è Cant dels Ocells davant del Palau
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid