Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jocs d'Hivern
La CUP exigeix transparència sobre la candidatura dels Jocs Olímpics al Pirineu

La formació critica l’opacitat del Govern i afirma que són uns Jocs fets des dels ‘despatxos de Barcelona pels lobbies de la construcció i del turisme’

14/10/2021 Territori

La comissió d’Afers Institucionals del Parlament de Catalunya ha aprovat una proposta de resolució impulsada per la CUPNCG que exigeix transparència al govern de la Generalitat en relació a la gestió de la candidatura als jocs olímpics d’hivern de 2022. La proposta insta a fer pública tota la la informació sobre les reunions i acords que es duguin a terme sobre els jocs olímpics d’hivern als municipis afectats del territori.

La diputada Dolors Sabater ha criticat l’opacitat del Govern en aquest tema i ha afirmat que són “uns Jocs fets des dels despatxos de Barcelona pels lobbies de la construcció i del turisme i d’esquena al territori”.

En aquest sentit, la formació anticapitalista - que s’oposa als Jocs -, afegeix que la celebració dels jocs olímpics d’hivern “no té sentit enmig d’una crisi climàtica i en un país mediterrani” i que es tracta d’un macroesdeveniment que suposarà la construcció d’infraestructures sobredimensionades molt allunyades de les actuals necessitats de la població del territori.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid