Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jocs d'hivern
Aragonès rebut a Balaguer amb crits de “No als Jocs"

Malgrat que l'acord del marc territorial de la consulta pels JJOO, han exclòs el Berguedà i el Ripollès. La Platafotma ha convocat aquest diumenge a les 18h., concentracions a Berga i Ripoll per reclamar que s'incloguin aquestes comarques i que es faci públic el projecte. A Berga, será a la Plaça Gernika i a Ripoll a Can Villaura

28/01/2022 Territori

Aquest matí a Balaguer, membres de la Plataforma Stop Jocs Olímpics han rebut el president del Govern, Pere Aragonès amb crits de “No al Jocs”. Més tard, Aragonès s’ha reunit amb algunes persones de Plataforma i han manifestat que el Govern està decidit en promoure la candidatura “Barcelona-Pirineus 2030”. També ha remarcat que encara no hi ha cap projete sobre la taula.

Pel que fa la consulta, la Plataforma ha apuntat que ens mantenen ferms en contra del Jocs. Recorden que és la vuitena candidatura que es presenta al Pirineu des de 1978 i que totes "han caigut pel seu propi pes

També han remarcat, que cal veure el projecte, en el sentit, que no es pot votar una cosa buida de contingut. També reclamen que en aquesta consulta s’han incloure les opinions dels hábitants del Berguedà, Solsonès i Ripollès.

De moment, la Platafotma ha convocat aquest diumenge a les 18h., concentracions a Berga i Ripoll per reclamar que s'incloguin aquestes comarques i que es faci públic el projecte. A Berga, será a la Plaça Gernika i a Ripoll a Can Villaura

Valora
Rànquings
  1. Fa 15 anys que ens va deixar Lluís Maria Xirinacs
  2. Tomàs Sayes: "Ens pot la frustració i la sensació de derrota i no som capaces de veure més enllà i valorar els èxits que hem aconseguit. L’Estat si que ho té present i per això continua amb l’ofensiva"
  3. D’urnes i canvis de comarca
  4. Èxit de la mobilització Ponts per la Independència que fins demà es realitza a diverses carreteres del país
  5. Què ha après l’independentisme de l’Operació Garzón?
  6. Si els fills de puta volessin...
  7. Denuncien els agents de la policia espanyola que van coaccionar i detenir una dona per parlar en català a la comissaria de Terrassa
  8. La tenista Paula Badosa demana disculpes per dir que el català no és una llengua
  9. Guanyem Girona lamenta que es deixin al calaix una tercera part dels diners del programa Aixequem Persianes
  10. Arruix Borbons-Recuperem Marivent convoquen el 239è Cant dels Ocells davant del Palau
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid