Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Esport i comèdia

Article del periodista Ramon Barnils publicat a la revista El Temps núm. 734, del 13 de juliol de 1998

18/11/2021 El fil roig

El Parlament del Principat ha votat ara en favor de les seleccions nacionals esportives. No fa ni set anys Ciu, el partit que ho ha votat amb més vots, va decidir de desmuntar, i de passada de deixar en ridícul uns milers de ciutadans honrats i il·lusionats, el molt popular Comitè Olímpic de Catalunya. Seria llastimós que aquesta votació fos res més que conseqüència del que va decidir fa unes setmanes el Parlament basc en aquest respecte. No deu ser-ho pas, això.

Ja estaria més bé que la il·lusió ara beneïda i votada per Ciu volgués aprofitar en benefici nostre l'enorme, l'immens ridícul, de dimensions cosmopolites -mundials, literalment- que el futbol espanyol acaba de regalar-nos, a nosaltres i a tots els amants del futbol considerat com un esport i també com un espectacle, però normal com una tauromàquia de jura de bandera legionària. "Ni mengen ni deixen menjar", seria una manera popular d'aprofitar-nos de la sempre ridícula ufana espanyola en benefici de la nostra permanent gana de normalitat.

Potser el que més ens convé és que amb la votació d'ara passi el que va passar amb el Coc: qui sap on para. Escòcia. Gal·les i Irlanda del Nord tenen seleccions nacionals. La il·lusió, quan es vol només il·lusió, és només il·lusa. No és ni il·lusió.
Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  7. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  8. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid