Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El tic de prohibir

Article d'Isabel-Clara Simó, publicat al diari AVUI el 7 d'octubre de 2006

01/11/2021 El fil roig

Malament comencem: el primer acte públic del flamant partit aquell de Ciudadanos (encara recordo amb emoció l'entranyable revista que defensava els drets dels consumidors posant algunes marques comercials tot sovint de cara a la paret) ha estat una prohibició. No ho han fet ells, que no manen, sinó un jutge amatent a "las esencias de la patria".

Es tracta d'un inofensiu anunci en què un nen amb samarreta de la selecció espanyola fa fora del camp un nen amb samarreta de la selecció catalana. La resposta no ha estat preguntar-se per què una selecció en fa fora una altra, ni posar remei a la injustícia que no tinguem seleccions esportives com tantes altres nacions sense Estat, sinó impedir que es digui.

La resposta és prohibir. Aquest és un tic de la dreta, davant de la qual cada cop estem més esporuguits. El mateix Superman, altrament dit jutge Garzón, s'ha acollonit -disculpeu el mal gust del mot, fruit del meu mal humor- davant de la colossal campanya de les cavernes que encara no ha parat de donar la lata en això dels vincles de l'11-M amb ETA. No sols ETA és el mateix que l'anomenat terrorisme islàmic, tot ell feixista, sinó que uns i altres estan conxorxats amb Fidel Castro, Chávez i Evo Morales, adalils d'una doble causa: el comunisme i l'indigenisme. Tots són terroristes. Es dóna, però, la paradoxa que així, doncs, els feixistes són comunistes, una conclusió sorprenent de la qual és autor José María Aznar, l'insigne estadista. Ah, per cert, no oblideu afegir que els qui volem seleccions catalanes també som feixistes i comunistes, tot plegat. Quina gran perspicàcia, la de la dreta i la dels anticatalans!

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. La nació catalana, singularitat històrica
  10. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid