Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Constituïda l'Assemblea de Representants del Consell per la República

Ona Curto, escollida presidenta

15/11/2021

Aquest diumenge 14-N el Consell per la República a Canet de Rosselló, Catalunya del Nord, va celebrar la sessió constituent de l’Assemblea de Representants i la Mesa va quedar constituïda.

La Sessió constituent va començar amb la lectura de tots els noms dels representants per part de Jordi Domingo, president de la Sindicatura Electoral, que va convidar a pujar a la tribuna els dos representants més joves i la més gran, la històrica militant independentista Blanca Serra per iniciar el ple amb la Mesa d'edat.

El Ple va votar els membres de la Mesa definitiva, on s'hi va poder presentar qualsevol dels 121 representants elegits, i aquest va ser el resultat:

Presidenta : Ona Curto , regidora de la CUP a Arenys de Mar.
Vicepresidenta primera : Maria Costa , alcaldessa de la població Banys d'Arles de la Catalunya del Nord.
Vicepresident segon: Jordi Pessarrodona , exregidor d'ERC a Sant Joan de Vilatorrada i d'Independentistes d'Esquerres.
Secretari primer : Joan Puig , militant d'ERC i membre del corrent Primer d'Octubre.
Secretària segona : Assumpció Lailla , diputada de Demòcrates.

Ona Curto, presidenta de l'AR

“El Consell ha de ser una eina més per a assolir la independència, l’hem de legitimar i fer-la útil, ja que actualment és l’eina republicana que presenta més estratègia i punts de contingut. És important que el moviment polític que represento hi sigui i ocupem aquest espai. Hem de donar veu a la pluralitat, la transversalitat i al feminisme perquè el Consell no tingui una veu única”, va assegurar la presidenta.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid