Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Eleccions
Blanca Serra, candidata a les eleccions a l’Assemblea de Representants del Consell per la República

"Considero que l’Assemblea de Representants serà important per encarrilar el Consell per la República en el camí de ser una eina política de la nació, que superi els impediments del partidisme i es converteixi en una eina potent dins i fora de la nostra terra amb els objectius següents", segons la seva opinió.

24/10/2021 Política
Blanca Serra Blanca Serra

La històrica militant independentista, Blanca Serra i Puig ha fet un pas endavant per a presentar-se a les eleccions a l’Assemblea de Representants del Consell per la República que tindran lloc els tres últims dies d’aquest octubre. Serra ha remarcat que ho fa, "és perquè m’he fet jo mateixa una sèrie de consideracions respecte al Consell per la República i els seus objectius, les seves potencialitats i la seva viabilitat interna i externa".

És filòloga, llicenciada en Filosofia Clàssica i professora d'IES públic fins a la seva jubilació. De família republicana; ha treballat políticament, ella i el seus germans Eva i Josep de Calassanc "Calla Serra" sempre amb l'independentisme, ara en la CUP i Poble Lliure. Ha treballat en la fundació i activitats de l'Assemblea de Catalunya, les Consultes Populars sobre la Independència, la fundació i primer secretariat de l'ANC i el Consell per la República. Ha passat per 4 detencions i un temps de refugi a la Catalunya Nord i empresonament a l'antiga presó de dones de la Trinitat. Guardonada al VIII premis Pompeu Fabra (2020)

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid