Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Independentisme combatiu
Presentació dels llibres "Reviure Els Fets" i "Eva Serra. Per la Revolució Catalana" a Vilanova l la Geltrú
28/06/2021 Lletres
El proper divendres 9 de juliol a partir de les 19 hores Edicions del 1979 i l'Assemblea Territorial al Garraf del moviment independentista POBLE LLIURE, s'han aliat per dur a la capital de la comarca 'La Revolució Catalana' (Foment Vilanoví, carrer Santa Madrona número 1).

L'acte serà una xerrada-col·loqui moderada per la Maria Sánchez en nom del Secretariat Nacional de Poble Lliure i pretén analitzar i reflexionar el passat el present, i el futur del 'fil roig de la història'; al capdavall d'on ve i on va l'independentisme combatiu d'esquerra revolucionària als Països Catalans.

Per començar seran protagonistes dos dels llibres de més èxit d'Edicions del 1979. D'una banda 'Eva Serra. Per la Revolució Catalana' amb compilació i estudi introductori de l'Albert Botran (actualment diputat de la CUP al Congrés espanyol) i de l'altra les memòries polítiques de l'històric lluitador independentista Carles Castellanos 'Reviure Els Fets'.

Després de la presentació de les dues publicacions, que seran a disposició del públic assistent, s'esdevindrà una xerrada-col·loqui on s'afegirà als dos autors esmentats, la Blanca Serra que pertany al Consell Nacional de Poble Lliure i és protagonista de moltes de les pàgines viscudes que ens acosten els dos llibres d'Edicions del 1979.

Tothom que assisteixi a l'acte 'La Revolució Catalana' tindrà al seu abast tres noms propis cabdals en la història de l'esquerra independentista i els podrà fer qualsevol apunt sobre el seu parer de com és o com hauria de ser el camí cap a la República Catalana independent.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid