Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Covid-19
El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona exigeix que es depurin responsabilitats per la "nefasta gestió al sociosanitari Francolí"
08/05/2020 Salut
sociosanitari Francolí sociosanitari Francolí

El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona ha manifestat tot el seu suport per al personal del Sociosanitari Francolí i les seves protestes contra la directiva del centre, arran de la gestió del coronavirus.

La manca d'EPis als centres sanitaris ha estat una trista constant, però el que ha passat al Sociosanitari Francolí és escandalós. El Grup de Treball considerem inadmissible que prop d'una setantena de treballadors i treballadores s'hagin contagiat durant la crisi de la Covid19, com a conseqüència de la manca de mesures de protecció al centre. És injustificable que la direcció posés en risc la salut i la vida del personal i dels usuaris i usuàries del sociosanitari; i cal que es depurin responsabilitats. Per aquest motiu recolzem absolutament la demanda que es llegeix als cartells penjats al centre demanant la dimissió de la directiva mèdica.

En aquest sentit, el Grup de Treball insisteix en la necessitat que el Sociosanitari Francolí passi a ser gestionat pel mateix equip directiu de l'Hospital Joan XXIII, ja que actualment només comparteixen gerència. Cal que, d'una vegada per totes, es dissolgui l'empresa GiPSS. Recorda que el Grup de Sanitat, durant l'acte oficial del Desè Aniversari del Sociosanitari Francolí al 2015 va lliurar una carta als membres del Consell d'Administració del GIPSS i càrrecs electes, demanant una Sanitat 100 % Pública i de qualitat per les treballadores i les pacients.

Per últim, manifesta tota la seva solidaritat amb el personal que ha estat contagiat, així com amb les persones que han perdut algun familiar.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid