Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En Homenatge
Llums a milers de balcons d'arreu de la nació en record a Guillem Agulló

L’etiqueta #27AnysAmbTu. L’etiqueta es va posicionar entre les tendències de les xarxes.

12/04/2020 Política
Ahir al vespre, quan se celebraven 27 anys de l’assassinat d’en Guillem Agulló, milers de balcons d’arreu dels Països Catalans es van omplir de llum amb una acció d’homenatge que consistia a encendre una espelma, fer-ne una fotografia i penjar-la a
les xarxes socials amb l’etiqueta #27AnysAmbTu. L’etiqueta es va posicionar entre les tendències de les xarxes.

L’homenatge, impulsat per l’organització juvenil La Forja - Jovent Revolucionari conjuntament amb Òmnium Cultural, l’Assemblea Nacional Catalana, la Lluita Continua, Obra Cultural Balear i Acció Cultural del País Valencià, va ser seguit per milers de persones entre elles Núria Cadenes, Roger Torrent, Iñigo Errejón, David Fernàndez i Maria Sirvent.

Un any més la figura de Guillem Agulló ha estat present arreu del país, malgrat la situació de confinament en què ens trobem actualment. El jove ha esdevingut un símbol de lluita juvenil, antifeixista i independentista per gran part de la població. Com ja s'ha reivindicat per les xarxes socials “Vas marxar fa 27 anys, però romans present en la memòria de cada nova generació de militants independentistes.”

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid