Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Una cinquantena de persones es concentren en suport a les tres acusades durant les mobilitzacions a Reus el 23-S
18/02/2020 Drets i Llibertats

L'Edgar Fernàndez, la Mariona Quadrada i el Ricard Aragonès han declarat aquest matí als Jutjats de Reus com a investigats acusats d'organitzar el tall a les vies durant les mobilitzacions del 23-S a Reus, en solidaritat a les nou persones detingudes en l’operació Judes. Com a suport a les encausades, una cinquantena de persones s'ha concentrat avui davant de les portes dels jutjats de Reus, amb el lema "La solidaritat no és delicte".

A més d'Endavant i la CUP, d'on formen part els acusats, a la concentració han participat organitzacions com Avis i Àvies de Reus per la Llibertat, l'ANC Reus o els Xiquets de Reus. També s'han presentat algunes de les persones detingudes en el marc de l’operació Judes, l’Edu, un dels detinguts el 23-S i l'Anna, companya de l'Alexis, que és un altre dels detinguts del passat 23-S.

Les tres investigades de l'Esquerra Independentista a Reus han fet una defensa política de la mobilització, declarant que hi van participar en la protesta, així com també ho van fer en altres manifestacions post-sentència del passat octubre a Catalunya.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid