Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S2019
Endavant, Arran, la COS, SEPC, Alerta Solidària i la CUP commemoren la diada sota el lema "Organitzem el poder popular, cap a la independència no hi ha dreceres"

Reivindicaran l’autoorganització popular i la desobediència com a eixos principals per a la conquesta de drets als Països Catalans, a la manifestació de l’11 de setembre d’enguany.

10/09/2019 Política

Com cada any, Endavant, Arran, la COS, SEPC, Alerta Solidària i la CUP, organitzen diversos actes i manifestacions arreu del territori, entre elles la ja tradicional manifestació multitudinària a Barcelona, que iniciarà a les 18.30h a Urquinaona i culminarà amb un acte polític a la plaça Comercial, a partir de les 20h.

Per aquest motiu, sota el lema Organitzem el poder popular, cap a la independència no hi ha dreceres, es llençarà una proposta política ajustada a la realitat del moment actual als Països Catalans i al canvi de cicle del Principat, marcat per les conseqüències polítiques i judicials de l’1 d’octubre i per la renúncia de l’exercici de drets col·lectius d’aquelles forces que contribueixen al pacte i al reassentament del règim del 78, en un moment de regressió de drets, recentralització econòmica i retrocés polític. "Perquè la independència no té dreceres, la lluita és l’únic camí. Enguany, l’Onze de Setembre, omplim els carrers, i a l’endemà, seguim organitzant el poder popular!", puntualizen.

Manifestació: dimecres 11 de setembre Hora: 18.30h  a la plaça Urquinaona de Barcelona.

Acte polític a les 20h. a la plaça Comercial, Barcelona

Intervindran:

Representants de quatre lluites centrades en el feminisme, el sindicalisme, el dret a l’habitatge i la defensa del territori. Seguidament, actuació musical de Ca la Bruixa i parlaments de 

● Natàlia Sánchez, diputada de la CUP-CC al Parlament de Catalunya

● Laia Casas, portaveu del SEPC

● Núria Martí, portaveu d’Arran

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Alhora i la CUP
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid