Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Eibar anuncia el jugador japonès Inui amb el lema «Gora eta gora beti» de Doraemon i Twitter denúncia enaltiment del terrorisme

Centenars de comptes de l'Estat espanyol van confondre la lletra amb un suposat delicte de «enaltiment del terrorisme» i van denunciar el tuit davant la Policia espanyola.

28/07/2019 Drets i Llibertats

La Societat Esportiva Eibar va anunciar aquesta setmana el retorn del jugador de futbol japonès Takashi Inui i per a això va utilitzar a les xarxes la cançó dels dibuixos animats Doraemon amb la lletra  "Gora eta gora beti" (Doraemon) que en català seria "Visca i visca sempre" (Doraemon). Immediatament centenars de comptes de l'Estat espanyol van confondre la lletra amb un suposat delicte de «enaltiment del terrorisme» i van denunciar el tuit davant la Policia espanyola.

La cançó en basc de Doraemon es va fer una  mica coneguda a Catalunya fa un any i mig quan en motiu de l'exili de Carles Puigdemont la bertsolari Maddalen Arzallus  en va fer una versió amb l'estrofa "Gora eta gora beti Carles Puigdemont" (Visca i visca sempre Carles Puigdemont).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid