Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
EUSKAL HERRIA
El jutge Velasco admet una denúncia per "enaltiment" al funeral de Iosu Uribetxebarria

El jutge de l'Audiència Nacional Eloy Velasco investiga la possible comissió d'un delicte de "enaltiment del terrorisme" al funeral civil de Iosu Uribetxebarria, celebrat el passat 17 de gener al parc Aldai d'Arrasate.

18/03/2015 Internacional
El jutge Velasco ha admès a tràmit la denúncia presentada pel president i vicepresident de Dignidad y Justícia ( DyJ ), Daniel Portero i Víctor Cotobal. A instàncies de la Fiscalia , el magistrat demana a la Guàrdia Civil ia l'Ertzaintza que remetin un informe sobre l'existència o no de "incidents" al sepeli civil "que poguessin ser constitutius d'un delicte d'enaltiment del terrorisme" al funeral civil de Iosu Uribetxebarria, celebrat el passat 17 de gener al parc Aldai d'Arrasate.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid