Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xarxes socials
Detencions a Torrent i Esparraguera per "enaltiment del terrorisme" a Internet

El noi de l'Horta, havia difós missatges com  "Bivan els terroristes de França. Amb la K 47 ggguuuuuaaa" i el del Baix Llobregat, “Justícia poética como matar a Pilar Rahola con un durum mixto”

16/01/2015 Comunicació
Agents de la policia nacional espanyola han detingut aquest matí un home de 29 anys a Torrent (Horta Oest) per enaltiment contra 'Charlie Hebdo' a través de les xarxes socials.

Segons ha informat la policia, hores després de l'atac l'arrestat va publicar en el seu perfil d'una xarxa social els missatges “Bivan els terroristes de França. Amb la K 47 ggguuuuuaaa”.

També ha estat detingut per altres comentaris contra l'honor i amenaces publicats arran de la mort d'un policia a una estació de metro de Madrid, després de ser llançat a les vies del tren. A l'arrestat se li imputen delictes d'enaltiment del terrorisme, contra l'honor i amenaces.

Segons informa la policia, va publicar comentaris presumptament delictius en el seu perfil d'una coneguda xarxa social, des d'on també havia compartit una foto-publicació d'un conegut predicador, seguit per simpatitzants de moviments jihadistes o grups radicals.

Així mateix, des del mateix perfil, i des d'un fòrum de temàtica policial, l'arrestat va publicar diversos missatges contra l'agent mort després de ser llançat a les vies a l'estació d'Ambaixadors (Madrid), i contra el mateix cos de seguretat . Alguns d'aquests missatges contenien expressions com: “Un policia menys. Jijijijijiji. Polizias tall de fills de puta. Ai els tirin a tots a la via del tren. polizias i juezes pagareu vostre preu !!!! la mort “.

La investigació ha estat desenvolupada per agents de la brigada local d'informació amb la col•laboració de la brigada local de seguretat ciutadana, tots de la comissaria de la policia espanyola a Torrent.

La detenció a Esparraguera

Un jove de 23 d'anys d'Esparreguera va ser detingut ahir sota l'acusació d'enaltiment del terrorisme i altres delictes arran de la denúncia interposada per la tertuliana Pilar Rahola amb motiu d'unes piulades fetes des del perfil @Dariojfry. En un dels missatges, s'hi llegia: “Justícia poética como matar a Pilar Rahola con un durum mixto”; un altre deia: “Hola, me gustaría estar a solas, en un sotano con 10 islamistas y Pilar Rahola :)”.

Fonts policials asseguren que l'operació per detenir-lo s'ha accelerat després que el jove piulés: “Joder, en vez de tirotear #CharlieHebdo ya podían haber ido a la redacción de @elmundoes o @elpais_espana, mucho mas productivo”. Els últims dies, el noi detingut també havia piulat missatges de solidaritat amb el poble de Palestina, contra els assassinats de l'exèrcit d'Israel i per denunciar la “hipocresia” de Netanyahu per assistir a la manifestació de París.


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid