Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#2JTotsAlParlamentEU
La campanya 'Omplim Estrasburg' el 2 de juliol pren força

La campanya 'Omplim Estrasburg' el 2 de juliol pren força

06/06/2019 Política

La mobilització per al dia 2 de juliol anem a Estrasburg té com a objectiu "defensar els nostres drets, els dels nostres Eurodiputats Carles Puigdemont, Oriol Junqueres i Toni Comín", així com reivindicar "el dret de Catalunya a l'autodeterminació." La iniciativa ja compta amb amb un manifest amb més de 8.000 signants.

Aquesta marxa denuncia que l'Estat espanyol "està traslladant a la Unió Europea la solució repressiva a la demanda pacífica, cívica i democràtica dels Catalans de poder decidir lliurement el futur de Catalunya dins la Unió Europea." I recorda que el Regne d'Espanya ha anunciat que no s’ajustarà a les conclusions de l’Informe del Grup de Treball sobre Detencions Arbitràries de l’ONU, fet que posa de manifest "l’arbitrarietat de la presó preventiva dels representants polítics i activistes catalans."

Per difondre la campanya #2JTotsAlParlamentEU s'han realitzat vídeos de la convocatòria d'aquesta mobilització per al dia 2 de juliol a Estrasburg. Entre les persones que convoquen aquesta mobilització cal destacar el conseller a l'exili Lluís Puig i Gordi o el represaliat Jordi Pessarodona:

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid