Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Democràcia
Acció a Brussel·les: situen una urna del referèndum i llaços grocs davant l'edifici de la Comissió Europea
14/01/2018 Internacional

Una urna del referèndum de l'1 d'Octubre i llaços grocs han aparegut davant l'edifici de la Comissió Europea a Brussel·les aquest matí. El CDR de Brussel·les ha informat de l'acció a través del seu compte de Twitter i l'ANC Brussel·les.

El Comitè de Defensa de la República (CDR) de la capital europea ha portat a terme aquesta acció simbòlica amb llaços grocs col·locats als voltants de l'edifici i amb la col·locació d'una de les urnes que es van fer servir per al referèndum català.

En la mateixa acció d'aquest CDR internacional també hi havia una estelada lligada en una de les baranes properes i s'ha guarnit amb llaços grocs una de les escultures que existeixen al carrer de la Loi i la rotonda de Schuman, davant la seu de la Comissió Europea.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid