Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Europa s'omple de llaços grocs

Els CDR internacionals pengen llaços i cartells de protesta contra els empresonaments a Viena, Donostia, Londres, París, Milà i Berlín

17/12/2017 Internacional

El pont de Rossauerbrücke  al districte 9 de Viena,  la platja de la Concha de Donostia, el Millenium Bridge de Londres, la Plaça 25 d’Abril de Milà, la passerelle Léopold-Sedar-Senghor de París o els voltants de l’Alexanderplatz de Berlín s’han llevat aquest diumenge plens de llaços grocs en protesta pels empresonaments dels líders polítics i civils catalans i l’aplicació de l’article 155. En una acció conjunta en una quinzena de ciutats, els Comitès en Defensa de la República Internacionals s’han coordinat per omplir de llaços grocs alguns dels llocs emblemàtics de les seves ciutats.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid